ABOUT US

Ever since the start we have had the same focus: To be thorough in our research for possibilities, to keep communication simple and to be a reliable partner to our customers, suppliers and the authorities.

We want to be trusted and to deliver quality.

We want to pay attention to details.

We want to have an open, informative and friendly interaction with our customers, our suppliers and the authorities.

With customs clearance and documentation as an important independent activity, it is vital that we are thorough in our operations.

We are curious and we seek information.

We want knowledge to be the basis of all our business: Knowledge of the cargo we are trusted to deliver, knowledge of the industries we serve, knowledge of the rules and regulations of trade and transport.

 

 

Do you want to get to know us better?

PRESSEMELDING

25. oktober 2022

Link Logistics kjøper Tangen Logistics

Kommersiell virksomhet i Norge vil styrkes når Tangen Logistics går sammen med Link Logistics.

 Link Logistics har inngått avtale om kjøp av Tangen. Link Logistics er en ledende logistikkpartner innen ekspresstransport- og logistikktjenester. De har virksomhet over hele verden, med avdelinger i Danmark, Sverige, USA og Norge.

Tangens eksisterende kunder kan glede seg til å bli med i Link-familien og de fordelene det medfører. Ytterligere ressurser og kompetanse vil være tilgjengelig nasjonalt og internasjonalt, og det blir mer fokus på digitalisering, noe som betyr raskere tilgang til informasjon og en forbedret kundeopplevelse.

«Jeg er sikker på at Link er det rette selskapet til å ta over Tangen og fortsette det store arbeidet vi har lagt ned de siste 22 årene. Med deres erfaring og kompetanse innen transport og logistikktjenester er jeg overbevist om at kundene våre fortsatt får god service og kvalitet.»

– Nils Christian Øvrum

Oppkjøpet av Tangen Logistics understøtter Links ambisjon om å styrke både sin posisjon i Norge, salgsorganisasjonen og det kommersielle tilbudet i Norge til Link- og Tangen-kunder.

«Dette er spennende tider. Vi ser frem til å ekspandere i Norge og ønsker Tangen velkommen til Link-familien. Vi har store forventninger til utviklingen i årene som kommer, og ser frem til gjøre dem til virkelighet. Ved å legge til Tangen utvider vi vår virksomhet i Norge, noe som gir nye muligheter. Vi er glade for å kunne bygge videre på samarbeidet med Tangen-kundene og fortsette å betjene kundene våre gjennom en enda sterkere organisasjon i Norge.» 

Anders Martens – adm. dir., Link Logistics

Tangen vil fortsette sin virksomhet som Link-avdeling i Porsgrunn under ledelse av avdelingsleder Jan Petter Mathisen og med støtte fra alle nåværende Tangen-ansatte.

 

Contact us